ÎMBĂLSĂMARE, COSMETIZARE ȘI TANATOPRAXIE

Îmbălsămarea: este procedeul medical care are ca și scop, prezervarea corpului persoanei decedate din momentul decesului până la funeralii, oferindu-i astfel un aspect cât mai natural.
Îmbălsămarea se efectuează după eliberarea certificatului constatator de deces, cât și a avizulului DSP, pentru a oferi celor îndoliați posibilitatea de a fi cât mai mult alături de persoana pierdută. În urma acestei proceduri se eliberează certificatul de îmbălsămare, document ce este obligatoriu pentru transportarea sicriului și depunerea acestuia la capela.
Îmbălsămarea este efectuată de către personal calificat în acest sens. Imediat după această procedură, urmează toaletarea și cosmetizarea trupului precum și îmbrăcarea acestuia și așezarea în sicriu.
Cosmetizare: După datini și după obiceiurile religioase, corpul va fi pregătit pentru ultimul drum. Prin urmare, aceasta presupune spălarea, îmbrăcarea cu haine noi sau curate, cât și cosmetizarea.
Cu ajutorul experienței noastre, vă vom fi de un real ajutor în momentele de maximă intensitate, atunci când deciziile trebuie luate imediat.
Tanatopraxie: Desfășurăm activitatea de tanatopraxie într-un cadru legal respectiv în spații special amenajate, laboratoare corect utilate conform normelor europene, menținând respect față de decedat și de familie.
Prin rezultatele obținute reda persoanei decedate aspectul demn ce permite familiei și celor apropiați să păstreze imaginea vie a celui îndrăgit. În același timp se câștigă timp pentru organizarea în cele mai mici detalii a ceremoniei de înmormântare și a transportului de corp în caz de nevoie.

Suntem disponibili și ne face plăcere să vă ajutăm 24/24!

Sună acum!

error: Acest conținut este protejat!